228178805_519480899340020_6443412362363504283_n.jpg

Massagebehandlingar:

Svensk klassisk massage:

Svensk klassisk massage är en behandlingsmetod som är känd världen över då den hjälper till att mjukgöra spända muskler, förebygga muskelsmärta och även är mycket läkande och lugnande.

Massagen börjar med ett kort samtal där vi går igenom vad vi ska fokusera på och om du har någon sjukdom eller liknande som jag som massör behöver veta om. Därefter påbörjas behandlingen.

Massagen utförs med olja direkt på huden. Jag startar alltid med att värma upp musklerna med strykningar och knådning samtidigt som jag känner av kroppen var det finns spänningar och knutar. Jag övergår sedan till att göra en mer djupgående massage på de muskler som behöver lite mer behandling.

Muskuleringsmassage:

Denna behandling utgår från Svensk klassisk massage, men det är mer fokus på att lösa specifika problem. Behandlingen innefattar mer djupgående behandling tillsammans med stretching och triggerpunkts behandling.

Massagen börjar med ett kort samtal där vi går igenom vad vi ska fokusera på och om du har någon sjukdom eller liknande som jag som massör behöver veta om. Jag utvärderar kroppens hållning och rörelser för att få en bra översikt för att sedan kunna göra behandlingen så bra som möjligt.
Därefter påbörjas behandlingen.

Massagen utförs med olja direkt på huden. Jag startar alltid med att värma upp musklerna med strykningar och knådning samtidigt som jag känner av kroppen var det finns spänningar och knutar. Jag övergår sedan till att göra en mer djupgående massage och ev stretching på de muskler som behöver lite mer behandling.

Avslappningsmassage:

Det här är en metoden för dig som gillar mjukare massage och som är extra känslig mot hårda tryck eller har en öm hud.
Jag använder mer olja i denna massagen för att händerna ska glida lättare och för att det ska kännas mjukt och avslappnande. Fötterna lindas in i en blöt varm handduk, något som brukar vara mycket uppskattat.

Fokuset under denna behandling är att få dig att slappna av och släppa stress.
Vi tillsammans bestämmer hur vi ska lägga upp massagen för att du ska känna dig så bekväm som möjligt.

Fotmassage:

Fötterna är den kroppsdel som får bära vår tyngd hela dagarna och det är lätt att de blir trötta och ömma.

I den här behandlingen börjar vi med ett varmt fotbad, under tiden ger dig en ansiktsmassage, skalpmassage eller nacke och axel massage.
Jag fortsätter sedan med att göra en genomgående fot- och vad massage för att lätta upp spänningar.

Vi tillsammans går igenom behandlingen innan för att bestämma upplägget så att det ska kännas så bra som möjligt.

Varje behandling är anpassade efter kundens önskemål och behov.