Hej!
Jag heter Amanda och är 29 år och det är jag som driver företaget Neptune Massage & Medium.
Jag utbildade mig till certifierad massageterapeut genom Axelsons institut år 2014 och varför jag valde att utbilda mig till massör var kanske inte så konstigt.

Redan som barn älskade jag att massera, jag masserade min familjemedlemmar och i skolan satt jag ofta bakom någons rygg i klassrummet för att knåda kompisens axlar. Så när gymnasieåren var över så var det solklart att jag skulle utbilda mig till massageterapeut.

Min resa som medium började med en 1 årig mediumutbildning hos Daniel Larsson, där blev jag certifierad spirutuellt änglamedium december 2020. Utbildningen hjälpte mig att öppna upp det som jag tappat under barndomsåren och plötsligt började saker och ting hända runtomkring mig. Jag började se saker, känna mer och jag fick stark kontakt med naturväsen, mörkerväsen och mina guider.

Som barn hade jag mycket kontakt med andevärlden, och ju äldre jag blev desto mer intresserad blev jag av att få lära mig mer om denna värld. Jag älskade att lyssna på när människor berättade om märkliga saker som hänt, stolar som flyttat sig utan att någon var där, lampor som tändes och släcktes utan förklaring.

236245839_1944834978998932_6558963525370030904_n.jpg


Under hela min ungdom kände jag ofta en stor saknad över att få prata om allt detta, ingen av mina kompisar var speciellt intresserad av det och tillslut slutade jag att försöka ta upp dessa ämnen och tappade bort mig själv.

Det var inte förens jag blev mammaledig som andevärlden började pocka på min uppmärksamhet igen. Jag startade en instagram och hittade människor som var som mig. Det kändes som jag hittat hem. Jag fick min första tarot lek och sen var jag fast.

Då jag ville vidareutveckla min andliga sida så hoppade jag på Mediumutbildningen hos Andreas Österlund och fick där lära mig mer om hur jag fungerade som medium och hur jag ville jobba.
September 2021 fick jag mitt diplom.

Fae.jpg

Vem är jag som massör?

Jag älskar att jobba på specifika problem! Det är alltid trevligt att göra en helkroppsmassage, men att få massera, knåda och mjukgöra en muskel som under lång tid gjort ont, varit stel och skapat problem för klienten är det absolut mest utmanande och roligaste jag vet!

Vem är jag som medium?

Jag som medium ser i bilder/filmer som utspelar sig i mitt huvud, jag får också till mig budskap från andevärlden i form av ord och kan känna in känslor i min kropp.
Jag har stor kärlek för tarot och använder mig ofta av dem i mina tjänster.