Mina tjänster:

235619924_589132202111367_7028221972171648934_n.jpg

Vägledning med tarot alt. orakelkort:

Denna tjänst kan även göras på distans via videosamtal.

Jag vägleder dig gärna med hjälp av mina Tarot- och Orakelkort. När jag läser korten så använder jag mig utav min intuition, mina guider och jag läser även bildspråket i korten.

Det händer att jag får kontakt med dina guider och bortgångna under dessa sittningar även om det inte är fokuset i denna sittning. Jag delar då med mig budskapen som kommer om du vill det.

Något att tänka på inför denna sittning:
Jag svarar inte på frågor som handlar om graviditet, sjukdom, död eller frågor om personer i tredjepart.
Jag siar gärna om framtiden, men kom ihåg att framtiden alltid kan förändras. Allt beror på vad du gör det till.

Privatsittning:

Under en privatsittning förmedlar jag budskap från andevärlden. Jag bestämmer inte vad som kommer igenom, så jag kan därför inte lova att personen du främst vill prata med kommer visa sig.
Jag får ofta kontakt med klientens guider under dessa sittningar, men också kraftdjur och bortgångna djur.
Mitt fokus är att få kontakt med den du önskar, men som jag nämnde innan så kan jag inte lova något. Det som kommer igenom är oftast det som du behöver höra just nu i den tiden du befinner dig i.

Privatsittningar är en stund mellan dig och mig där jag förmedlar budskap, tröstar, lyssnar och ger vägledning.

Healing:

Denna tjänst kan även göras på distans över telefon eller videosamtal.

Jag är diplomerad inom Angelic flush Healing som är en utrensande och helande healing. Jag jobbar tillsammans med mina guider och änglar under denna behandling.
Jag använder mig av olika ljus för att rena, rensa och heala din kropp/själ och jag tar hjälp av jordens element, Jord, vatten, luft och eld.

Under healingen så berättar jag vad jag känner in och ibland kommer det även in vägledning till dig från dina guider eller bortgångna som jag gärna delar med mig av till dig om du vill.

Healing är något som kan hjälpa dig mot stress, lösa upp blockeringar i dina chakran, dämpa ångest och minska på smärta, men det kan också bara vara en skön stund för dig att få slappna av och göra något fint för dig själv.

Tidigare liv kanalisering:

Denna tjänst kan även göras på distans via videosamtal.

Att göra en tidigare liv kanalisering kan hjälpa dig att förstå dig själv på ett djupare plan, det är också oftast väldigt spännande att få reda på vad man har varit med om, vem man varit och hur man levt.

Tidigare liv är något som ofta sätter spår i det livet som är idag, det kan vara gamla trauman som inte är läkta som påminner sig eller så har du kanske har en fobi som du inte förstår var den kommer ifrån. Det kan visa sig på många sätt, men oftast är vi ovetandes om att det har med tidigare liv att göra och att det kan påverka en än idag.

Att få reda på sina tidigare liv kan ge en stor förståelse för vem man är idag, och det kan hjälpa dig med att läka eller få syn på mönster som du nu idag kan få en chans att jobba på nu i detta liv.

Jag kanaliserar fram ditt liv och berättar sedan vad jag får till mig. Önskar du att få reda på ett specifikt liv så ska jag göra mitt bästa för att få fram det!

Djurkommunikation:

Denna tjänst kan även göras på distans via videosamtal.

Våra djur är är ofta en del av våran familj, men då de inte kan prata med ord så kan det vara svårt att förstå dem i vissa situationer.
Det jag gör är att jag läser av djurets energi, och kommunicerar med dem för att se om det är något de vill säga. Om du har några frågor om djuret så försöker jag ta reda på svaret och ge dig som ägare vägledning i hur du ska hjälpa ditt djur på bästa sätt.

Jag kan på avstånd eller på plats känna in om det finns någon blockering eller om djuret har ont någonstans. Jag kan även här ge djuret healing, men kom ihåg att jag är ingen läkare och du bör alltid kolla med din veterinär först om du misstänker att ditt djur har ont någonstans.

Kroppsutrening och healing:

Denna tjänst kan även göras på distans via videosamtal.

Denna behandlingen är för dig som känner upplever några av dessa symtom: dränerad, trött, upplever mycket mardrömmar, känner dig orolig eller som har svårt att sova.

Ibland kan energier sätta sig i våran aura för att ta våran energi, detta gör ofta att vi blir omotiverade, känner oss trötta och känner oss övervakade. Många beskriver även att de känner sig rädda.

Här jobbar jag med mina guider för att se om det är något som tar din energi. Jag utreder vad som orsakar detta och så hjälper jag dig att rena eller heala dig från dessa energier och avslutar med en healing för att läka och återställa.

Kontakta mig för husrening.